2011. január 31., hétfő

Contest - Pályázat

2011.02.16.
Mára kiderült ezen nem indulni LEHET, haem indulni KELL.
Iskolai feladattá vált, és 3 különböző anyaggal kell készülni a következő óráig, ami 1 hét mától.
Úgyhogy nekiesek, mint tóótt azzannyának.
...eddig miért nem kezdtem el.. Ma már mutathatam volna kész anyagot rá :) ..nademindegy.

2011.01.31.este :)
letöltöttem minden anyagot.
Úgy döntöttem indulok ezen. Is.

2011.01.31.reggel :)
Az Országos Mentőszolgálat arculati elemeinek megújítása érdekében pályázatot ír ki a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Kommunikációs és Művészeti Karának hallgatói számára. A pályázat részletes leírását, és a pályázat mellékleteit az alábbi útvonalon éritek el:
Dokumentumok / Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola / Kommunikációs és Művészeti Kar / PÁLYÁZATOK / MENTŐSZOLGÁLAT ARCULATTERVEZÉS - PÁLYÁZATI ANYAGOK

Legyél a barátom / Be my friend

Csináltam jónéhány divatrajzot, és az egyik képen amiről az ihletet vettem, volt ez a cipő, amiből valahogy kikandikált ez a rajz. Azt hiszem jó hogy lefestettem :)
In English, I have very "bizi" days. Frizurákat, testalkatokat, arcokat, és egész alakos divatrajzokat festek sorban egymás után. Mennem is kell ma vennem egy új rajztömböt. (update:vettem) Remélem lesz abból amiben most is festek, mert kiválóan jó az akvarell festéshez, annnk ellenére, hogy viszonylag vékony, és könnyű papír. Ezek a Japánok értenek a papírhoz. Is. Csak egyszer jussak ki :))) Úgy bevásárolok náluk, hogy visszafelé nem fog ruha férni a bőröndömbe :))))

... egyébiránt azt mondják többen, hogy hasonlít a Pöttyös Pannira :) ha tényleg így van, nem tudatos. De egy biztos: örülök neki, hogy van benne bármilyen párhuzam, ami kedves emlékeket ébreszt abban, aki ránéz :)


2011. január 23., vasárnap

Rókakoma

Na... az előző bejegyzéshez képest ha az fogadalom lett volna, máris megszegtem volna, mivel máris alkottam egy illusztrciót.
A könyvelőmnek. Mivel számszakilag tökéletesen rendben tartja, és egyelőre nem fogadott el pénzt a munkájáért, amit én valamivel meg szeretnék háláni neki. Egyrészt vettem neki egy Anton Berg dán csokitáblát, amit kb 2 éve mondott hogy mennyire szereti, és igen ritka, úgyhogy vettem neki egyet, így szerintem ez meg fogja hatni, és kap egy aprócska festményt, amit most készítettem. Az a róka ami a vadászpályázat festményben található kicsit megihletett, pláne hogy a lányzó, és barátja is imádják az állatokat, úgyhogy azt gondolom kedvelni fogják, pláne, hogy igyekeztem még tartani magam kicsit a színvilágukhoz is .
Remélem beválik, és örülni fog neki :)

2011. január 22., szombat

Alkotok, alkotok

Megbízáááás, úgyhogy most alkotooook, így nem sok képet fogok felrakni mostanság, szerencsére arra kevés időm lesz. Logóvariációkat, nőalakokat, kabalaállatkát, tervezek cégarculathoz úgyhogy van mit csinálni :)
Ma kész is lettem egy színséma variációval, egy meghívó tervvel, 17 variációs logotervvel,, kabalaállatkát digitalizáltam, úgyhogy haladok, szééépen mindennel :)

Másrészt meg van egy másik projekt, amit még nem írok le, de nagyon bízom benne hogy sikerül megkapnom. Már sok ötletem van, pedig még szinte semmit nem tudok róla. Alig várom, hogy azon is elkezdhessek alkotni :)



Contest - Pályázat / Deadline 2011.01.31.


ezt az illusztrációt tegnap kitaláltam, ma reggel megrajzoltam, tűfilccel átúztam, aquarellel kifestettem, és utána bepaszpartúztam.
Színeiben próbáltam a tavaszi erdőt megjeleníteni, remélem sikerrel. Az állatok között ugyan található egy lúd, ami nálunk annyira nem elterjedt állatfaj, de remélem, ez nem okoz nagy kivetnivalót az elbírálásnál, végül is nem volt feltétel.
Hétfőn megy a postára, úgyhogy határidőn belül vagyok. Mááárrr megint, és végre. :)
Kezdek rászokni a pályázat ízére. Eddig is csináltam anyagokat pályázatokra, de sosem mertem elküldeni..
Bár ez az előző pályázat, hogy nem kerültem bele az 5 nyertesbe, azért elszomorít kicsit, mert nagy reményeim voltak, ami kicsi alapot adhattak volna a stúdiómhoz.
Sebaj, nem adom fel! Majd legközelebb, egy másik sikerül :)

Görbe tükörben a vad és a vadász
Az Országos Magyar Vadászati Védegylet és a Nimród Vadász újság "Görbe tükörben a vad és a vadász" címmel humoros rajzpályázatot hirdet. Leadási határidő: 2011. január 31.
A pályázók egyedülálló alkotásaik elkészítéséhez az alábbi témakörökből választhatnak:

- a vadászható vadfajok életmódjából kiragadott mozzanat humoros feldolgozása;
- a vadgazdálkodási és vadászati tevékenység adott szituációinak humoros feldolgozása, akár a vadászható vad, akár a vadász, vagy esetleg mindkettő köré felépítve;
- görbe tükör a vadászokról - mind a vadász, mind a civil életük egy-egy mozzanatának humoros megörökítésével.

Az igényesen kidolgozott pályaműveket keménypapírra felkasírozva, A4-es méretben, keret nélkül kérjük beküldeni.

A jeligés pályázat beadási határideje 2011. január 31.

Beküldési cím: OMVV, 1027 Budapest, Medve u. 34-40.

A műveket szakértői zsűri fogja elbírálni. Az első 3 helyezett díjazásban részesül, a legjobb 20 alkotás kiállításon lesz látható. Az eredményhirdetésre 2011. március 17-én, a FeHoVa kiállítás ünnepélyes megnyitóján kerül sor.

Információ: Török Henrik, e-mail: omvv@vadaszativedegylet.hu, tel.: 06-30/239-4913
http://www.vadaszat.net/

2011. január 21., péntek

Pályázat / Contest

Ma (2010.12.14) leadtam az anyagomat a "Marie Claire az újrakezdésért - Kampány a nőkért 2010" ösztöndíj bruttó 500.000.- forintos díjazású pályázatra.
Mivel minden kiírt kritériumnak megfeleltem, ezért döntöttem az indulásról. A leadási határidő elött egy nappal (mert be voltam tojjjva) személyesen vittem el a Sanoma központjába, és mivel nem tudom mikor lesz pontosan a döntés, ezért nagyon izgulok. Kérekszépen egy kis drukkolást. Köszönöm. Azt hiszem van esélyem, de ezt most lekopogom.
Jó lenne végre kis pozitívum, így év végére, egy "ilyen" 2010 után..........
EREDMÉNY:
...nyertem egy karkötőt. Vagyis inkább kaptam. A részvételért, bár inkább nyerni szerettem volna. (Ki nem így lett volna a helyemben.)
Azt írták, majd' ezren jelentkeztek, és nehéz dolguk volt.. Azért kíváncsi leszek kik lettek a nyertesek :) Ha a tavalyit nézem, akkor azért voltak "érdekes" nyertesek.

2011. január 9., vasárnap

bábuk / Puppets 2.

segítség. / help.

Bábuk / Puppets

Lááátlaaak / I'm watching YOU

Választás / Vote


Training - Meeting


Bowling


Vacsii / Dinneerrr

Tshirkee a holdfémyben / Chicken at the moonlight

Tengeri csigaház

Betüállat-ka

Mr. Monopoly

TshiggaaaaaááÁÁ / Snail with his shadow

2011. január 3., hétfő

Félévi kipakolás

Íme a táblám, amit a félévi kipakolásra készítettem.
Van rajta linómetszet ami munkaköröket jelenít meg, két féle egyvonalas dzsungelt ábrázolórajz, hypó városkép, aquarell európai országok reggelijei, legkedvesebb dalszövegem illusztrátorban, épületrajz madártávlatból tussal, (nagyon) vegyes technikával készült tájkép.
Szóval majdnem mindenből egy kicsi :)

2011. január 2., vasárnap

Contest - Pályázat / Deadline: 2011.02.20.

Grafikai pályázat

A Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület grafikai pályázatot hirdet a KIMTE Magyar Fantasy Irodalmi Díj logójának megalkotásra (továbbiakban: Díj).

A pályázaton megkötés nélkül bárki részt vehet.

Formai elvárások:
A pályázók két művet készítsenek: az egyik a Díj színes logója, amely a honlapon, reklámkiadványokban és hivatalos iratokon szerepelhet, a másik egy kisebb, stilizált változat, illetve a céges levélpapír fejléce. Egyedi látásmódú és tervezésű, figyelemfelkeltő műveket várunk.

Beküldési feltételek:
A művek szabadon választott stílusban és technikával készíthetőek. A pályázó legfeljebb két-két művet küldhet be a logo@kimte.hue-mailcímre csatolva kép formátumban, minimum 300 dpi felbontásban.
Egy mű tartalmazzon egy színes és egy stilizált fekete-fehér változatot.
Olyan pályamű adható be, amely korábban sem elektronikus, sem nyomtatott formában még nem jelent meg.

Beküldési határidő: 2011. 02. 20.

Eredményhirdetés: 2011. 03. 19.

Díjazás
I. helyezés
10 000 Ft
A nyertes logót közzétesszük a Díj honlapján, szerepel a díjátadókon, az alkotó reklámanyagait elhelyezzük a honlapon.

A beérkezett műveket a KIMTE Magyar Fantasy Irodalmi Díj zsűritagjai és a Karcolat Egyesület tagsága bírálják el.
Az érdeklődők a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket feltehetik a Díj honlapján, e-mailben az everigel@gmail.com vagy ava.graphics@yahoo.com címen.

Karcolat Egyesület
http://egyesulet.karcolat.hu

KIMTE Magyar Fantasy Irodalmi Díj
http://kimte.hu