2010. május 5., szerda

Hirdetési anyagok

Szerencsésen alakul ez a hónapom, mert úgy néz ki soksok olyan dolog jött a normál melóm mellett amit szeretek csinálni. Még nem 100% (mert ugye az csak akkor lesz, ha már leadom az anyagot) és remélem nem szólom el magam, de úgy néz ki, hogy egy frissen induló vállalkozás néhány szóróanyagát esetleg én tervezem. 
Fingers cross! :)) a részleteket majd később :)

Később van.
Csomagolóanyag kész, megrendelőnek megfelelt, ha a termék piacra kerül, a csomagolást is felrakhatom. 
Az alap egy .eps formátumú kész csomagolás séma volt, erre kellet késíteni logót, és egy aquarell nő illusztrációt. Jól sikerült :)

2010. május 1., szombat

Kiállítási szórólap tervezés

hogy hogy nem, mire kész lettem a dekormatricákkal, már jött is a következő kérés, hogy ...és még lenne egy feladat: kéne szórólap is. Belefér még az időbe? Persze hogy belefér :) A mai napot ezzel töltöttem, hogy elkészüljön, majd erről is felrakok egy képet ha meglesz.
05.06. és ma még csatlakozott hozzá egy apró szóróanyag szétszedés, de ez nem volt nagy kaland, mert kész anyagot kellett csak szétvagdosni, és egy prezentáció alap tervezés. :)

Kiállítási pult dekor tervezés

Akkora szerencsém volt, hogy megrendelést kaptam a 2010.-es konyhashow kiállítójának dekormatricáinak megtervezésére, nagyon örültem a feladatnak, gyorsan neki is ugrottam.
Szerencsére az elkészült anyag megfelelt a megrendelőnek, így mára már a nyomdában van. Kivettem a melómból egy nap szabit, és reggel 9-től este fél 11 ig gyártottam az anyagot. Ha lesz róla elkészült fotó, majd felhelyezek ide egy montázst. Az árból arra gondoltam, még engedek is egy keveset, mert nem mertem annyiért átadni, mint amit kiszámoltam, ,majd megnyugtattak, hogy így is olcsón dolgozom, úgyhogy "haggyammáár" :))

Ez egy 3D a kiállításról :)